Los Fabulosos Blueshakers

Los Fabulosos Blueshakers són un grup de València que porten ja anys sobre els escenaris, concretament des de 2007, per la qual cosa han atresorat una gran experiència que els permet sonar totalment compactes i conjuntats.

Tots els músics dominen perfectament els seus instruments, realitzant un repertori que es mou entre el blues de Chicago, el jump blues, el blues de Texas i algunes influències de rhythm & blues, estils que han sabut captar en tota la seua amplitud i desenvolupar amb un sorprenent feeling, coneixement i lliurament, a més de donar-los un aire personal que els definix com una banda de gran projecció en el panorama del blues que es realitza actualment a Espanya.

Blues en la seua versió més alegre i dinàmica és el que oferix esta més que interessant formació que, gràcies a la seua versatilitat i bon gust, van ser els guanyadors del VII Concurs de Blues de la Societat de Blues de Barcelona.

Los Fabulosos Blueshakers són el ball, els ritmes excitants i contagiosos, la festa i la diversió però també la professionalitat, l’energia, l’elegància, el feeling… en definitiva, la dedicació i el treball ben fet.

Lizzy Lee (veu)
Jorge Gener (harmònica)
Ricardo Gener (guitarra)
Francisco Rubiales (baix)
Jesús Lopez (bateria)