Martín Burguez Blues Quartet

Guitarriste, cantant, compositor i productor, Martín Burguez va nàixer a Montevideo, Uruguai, y des de curta edat profunditza el seu estil en els grans mestres del blues, nomenant com a referents a T-Bone Walker, BB King, Pee Wee Crayton o Freddie King, així com el so del West Coast o Jump Blues, amb grans influències de jazz, swing i rhythm&blues dels anys 40 i 50.

Va començar la seua carrera a Buenos Aires, Argentina, i junt amb la seua banda El Club del Jump es va convertir en un dels artistes principals en l’escena musical local de la ciutat. Es va fer conegut tant per les seues actuacions electritzants, com per la professionalitat a l’hora de treballar, convertint-se en el guitarriste de referència pels artistes de blues nord-americans visitants, inclosos el trompetiste i líder de banda de BB King James “Boogaloo” Bolden, Lurrie Bell, Sax Gordon, Kirk Fletcher, Jimmy Burns, Tia Carrol i JJ Thames.

Actualment compta amb tres discos editats amb el seu nom, i, al llarg dels últims anys, ha aconseguit portar la seua música per distintes ciutats d’Europa i Amèrica Llatina. Martín aconseguix captivar als espectadors amb estridents i creatius solos de guitarra, amb personalitat a l’hora de cantar, amb sofisticats arranjaments i amb l’entrega que posa en cada cançó. Martín Burguez propon un show que remet als seus grans referents, i, al mateix temps, deixa una empremta personal i única.

Martín Burguez (veu i guitarra)
Christian Morana (baix)
David Barona (bateria)
Pol Prats (saxo)