Memphis Bound

Memphis Bound és un projecte creat per alguns dels músics amb més trajectòria en l’escena blues valenciana. Un quartet que viatja amb els seus sons a través del blues elèctric de Chicago, Texas o la West Coast.

El guitarriste Germán Elul compta amb un extens currículum liderant diverses formacions de jazz, blues, latin, pop, etc. a Alacant, Castelló i València. Ha participat en diferents festivals de Jazz-blues, com el Festival de Blues de Benicàssim, i altres certàmens amb diferents formacions i bandes.

Danny Boy és un dels grans harmòniques espanyols i gaudix d’un notable reconeixement entre els seus col•legues músics. Entre els seus treballs, destaca l’àlbum “Spanish Blues Harp Attack” (2003), gravat al costat de Mingo Balaguer i Ñaco Goñi, que li va portar a participar en festivals de la importància del BluesCazorla o BejarBlues.

Fran Moreno, al baix, és un veterà de l’escena blues de la ciutat de València. Destaca pel seu solid groove bass chicagüense i ha compartit escenari amb artistes de la talla de Magic Slim o Koko Taylor.

John Craver és un bateria sòlid com una roca, un estilista fi i impecable quan es tracta de tocar blues. Californià actualment establit a València, ha estat en actiu durant els últims 25 anys en el circuit de blues de Santa Cruz (Califòrnia), acompanyant en festivals i locals a primeres figures icòniques del gènere com Rick Estrin, Mark Hummel o Gary Smith.

Germán Elul (veu i guitarra)
Danny Boy (veu i harmònica)
Fran Moreno (baix)
John Craver (bateria)