Mingo Balaguer & Pablo Sanpa Blues Quartet

Mingo Balaguer porta més de 30 anys als escenaris, té 17 àlbums editats, és endorser de Hohner Harmonicas i de HARPSOUND microphones & accesories, va formar part de la llegendària Caledonia Blues Band i ha col·laborat amb músics de la talla de Hubert Sumlin, Johnny Winter, Charlie Musselwhite, Magic Slim, Carey Bell o Otis Grand, per nomenar alguns.

Pablo Sanpa està considerat un dels millors guitarristes de blues d’España. Alumne de Francisco Simón, va començar a tocar la guitarra als 10 anys amb el blues i la música negra afroamericana d’arrel, i s’ha especialitzat amb els anys en el swing i el blues de la costa oest desenvolupant un estil molt personal.

Mingo Balaguer i Pablo Sanpa porten varios anys tocant junts, i cada vegada que compartixen escenari demostren el perfecte domini que tenen del llenguatge blues. En les seues actuacions es mouen dins del camp del West Coast blues, encara que també es decanten per l’onda elèctrica de Chicago o del jump-blues. Els acompanyaran sobre l’escenari dos altres noms destacats del panorama musical nacional, Ricky Ávila al baix i Pascu Monge a la bateria.

Mingo Balaguer (harmònica y veu)
Pablo Sanpa (guitarra)
Ricky Ávila (baix)
Pascu Monge (bateria)