Travellin’ Brothers

Els grans bluesmen i les grans bandes de blues, al llarg de la història, han tingut una estreta relació amb les riberes i els deltes dels rius. En el cas de Travellin’ Brothers no és una excepció, formats a la fi de l’any 2003 al costat de les ribes de la ria de Bilbao, en la localitat de Leioa, reben una gran inspiració del riu Nervión.

Sis amics, sis germans formen la banda. Esta unió familiar és una de les seues grans virtuts, fàcilment palpable en la seua actitud sobre els escenaris. Travellin’ Brothers tenen un gran bagatge musical, en estos 20 anys la seua activitat ha sigut frenètica i en continu ascens i compromís per l’autosuperació.

Camaleònics com pocs, són capaços de tocar tant en xicotets clubs i sales o en els més grans festivals. Com a exemple les seues contínues participacions a Cazorla Blues Festival, Hondarribia Blues Festival, Bejar, Càceres, Barcelona, Yeclajazz a Múrcia, Blues Sud Seine a Paris o Cahors Blues Festival, també a França, la llista és inacabable.

Al llarg d’estes participacions han tingut la sort i l’honor de compartir escenari amb autèntiques llegendes del gènere com Buddy Guy, Koko Taylor, John Mayall, Canned Heat, Ike Turner, Robben Ford, Susan Tedeschi, Junior Watson, Johnny Winter, Carey Bell, etc.

Guanyadors del European Blues Challenge 2015 a Brussel•les (millor banda europea), finalistes de l’International Blues Challenge 2015 a Memphis (les 8 millors bandes del món), deu discos i més de 1.200 concerts contemplen als Travellin’ Brothers com una de les bandes més respectades de l’escena blues europea. Després dels seus gires per més de 15 països, incloent-hi la seua visita a la Xina per primera vegada, enguany celebren el seu 20° aniversari amb una gira molt especial.

Jon Careaga (veu principal)
Aitor Cañibano (guitarra i veu)
Eneko Cañibano (baix i contrabaix)
Isi Redondo (bateria)
Alain Sancho (saxo i veu)
Mikel Azpiroz (teclats)