Santiago Campillo

Quan va complir onze anys, son pare li va regalar la seua primera guitarra, descobrint així l’instrument que marcaria la seua vida i seria la clau del seu èxit.

Si parlem de tècnica, ens trobem davant un músic tremendament versàtil, amb un estil que naix del blues i del rock i un filtre basat en la improvisació més salvatge i indòmita, sent capaç d’expressar amb la guitarra, quasi fent-la parlar mitjançant frasejos i riffs, els sentiments més profunds.

El 1988 amb el grup de rock & roll Los Hurones, grava el seu primer disc per Emi/Hispavox. El reconeixement més notori li aplega com a fundador del grup M*Clan, sent considerat des d’aleshores com un dels grans exponents de la guitarra blues-rock d’Espanya.

Sintetitzant a la perfecció totes les seues influències (des de Led Zeppelin a The Allman Brothers Band, i des de Johnny Winter a Clarence Gatemouth Brown), desenvolupa de forma vertiginosa un so propi en una increïble mescla d’estils que més avant forjarien la seua formació com un artista únic i amb gran personalitat a l’hora de tocar la guitarra.

En directe toca acompanyat per Oneida James (la que fora baixista de Joe Cocker durant tretze anys) i Joaquín Bermejo “Mini Drums” (bateria).

Santiago Campillo (guitarra i veu)
Oneida James (baix)
Joaquín Bermejo “Mini Drums” (bateria)